ONZE FORMULES

    Aankoop


 • de meest voordelige keuze


 • 100% fiscaal aftrekbaar


 • gunstige financiering mogelijk via uw thuisbank


 • mits het voorzien van een periodiek structureel onderhoud, kan je de levensduur van jouw bedrijfsfietsen maximaliseren

    Huur (koop)


 • diverse huurformules mogelijk (standaard huurperiode 36 m)


 • 100% fiscaal aftrekbaar


 • mogelijkheid om na de initiële huurperiode de fietsen aan te kopen of verder te huren aan een voordeliger tarief
 • fietsontwerp en branding

 • stallingen en oplaadpunten

 • mobiel herstel en onderhoud

 • smartlock


Voor meer info zie Fietsdiensten.


Op (elektrische) bedrijfsfietsen die gebruikt wordt voor woon-werkverplaatsingen betaal je géén VAA (voordeel alle aard). Bovendien zijn alle onderhoudskosten en herstellingen  alsook de kosten voor fietsinfrastructuur zoals fietsenstallingen en  kleedruimtes 100 procent fiscaal aftrekbaar.

Bovendien behoudt je de mogelijkheid om een fiets – kilometervergoeding uit te betalen aan jouw medewerkers. De werkgever bepaalt zelf het bedrag. Tot 0,24 euro is de fietsvergoeding wettelijk vrijgesteld van belastingen.


ONS AANBOD

optie 1: private label - 100% maatwerk


Onze private label fietsen worden in eigen atelier opgebouwd.

Alle fietsonderdelen worden met zorg geselecteerd op basis van 20 jaar ervaring in de fietsverhuur en verkoop

Jouw bedrijf extra in de kijker zetten, kies dan voor een unieke gepersonaliseerde bedrijfsfiets


Eigentijdse onderhoudsarme stadsfiets.
Kenmerkend, een trendy lichtgewicht alu frame – verkrijgbaar in de gewenste kleur en voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Unieke ergonomie van het frame “one size fits all”.

De fietsen worden uitgerust met Shimano naafversnellingen (3 speed) en rollerbrakes (naafremmen). Inclusief led verlichting voor- en achter gekoppeld aan een naafdynamo.

De ideale fiets voor korte verplaatsingen.


Eigentijdse onderhoudsarme stadsfiets.
Kenmerkend, een trendy lichtgewicht alu frame – verkrijgbaar in de gewenste kleur en voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Unieke ergonomie van het frame “one size fits all".

De fietsen worden uitgerust met Shimano naafversnellingen (7 speed) en power rollerbrakes (krachtige naafremmen). Inclusief led verlichting voor- en achter gekoppeld aan een naafdynamo.

De ideale fiets voor woon-werk verkeer.


Eigentijdse onderhoudsarme elektrische stadsfiets.
Kenmerkend, een trendy lichtgewicht alu frame – verkrijgbaar in de gewenste kleur en voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Unieke ergonomie van het frame “one size fits all".

Voorzien van een SHIMANO midden motor en semi-geïntegreerde batterij in het frame. De fietsen worden uitgerust met Shimano naafversnellingen (5 speed) en power rollerbrakes (krachtige naafremmen). Inclusief led verlichting voor- en achter gekoppeld aan een naafdynamo.

De ideale fiets voor iets langere verplaatsingen.


Eigentijdse onderhoudsarme elektrische stadsfiets.
Kenmerkend, een trendy lichtgewicht alu frame – verkrijgbaar in de gewenste kleur en voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Unieke ergonomie van het frame “one size fits all".

Voorzien van een SHIMANO midden motor en semi- geïntegreerde batterij in het frame. De fietsen worden uitgerust met Shimano naafversnellingen (7 speed) en power rollerbrakes (krachtige naafremmen). Inclusief led verlichting voor- en achter gekoppeld aan een naafdynamo.

Deze fiets wordt standaard uitgerust met een riem ipv. een fietsketting. De ideale fiets voor de veeleisende pendelaar.


Al onze eigen modellen kunnen voorzien worden van een middenpaneel. Wil je jouw bedrijf extra in de picture plaatsen, heb je een bijzondere boodschap te delen, kies dan voor de advertising bike. Het paneel kan aan beide zijden full-color bedrukt worden.optie 2: fietsmerken van topkwaliteit

Naast onze private label fietsen kunnen klanten ook kiezen uit een beknopt gamma fietsmerken van topkwaliteit

we kiezen resoluut voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit

de aangeboden merken zijn Batavus, Sparta, Koga, Tern, Benno en Carla Cargo


De Fonk 7 brengt je verder! Met maar liefst 7 versnellingen is geen heuvel meer te steil voor je. Of je nu naar je werk gaat of even een ritje naar de stad maakt, de Fonk brengt je veilig en stijlvol naar je bestemming.
Met zijn unieke verlichting, slimme kabelvoering en strakke uiterlijk wil je gezien worden.Overige modellen kan je hier vinden: www.batavus.be


Deze elektrische allrounder is licht van gewicht en heeft daardoor een strak en sportief stuurgedrag. Ideaal voor dagelijks gebruik en zorgeloze kilometers. Het robuuste frame is gecombineerd met duurzame onderdelen waardoor je jaren rijplezier beleeft.
Met de nieuwe dynamische dagrijverlichting met V-light ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer, waardoor je op elk moment van de dag met een veilig gevoel onderweg bent.


Enorm nuttig. Verbazingwekkend klein.
De GSD is ontworpen om twee kinderen, een week boodschappen of 180 kg aan lading te vervoeren. En toch is hij net als een standaard fiets slechts 180 cm lang. Met de beste vouwtechnologie in zijn klasse is de Tern compact genoeg om te passen in een VW Touran of een klein stadsappartement. En daarnaast is hij geschikt voor rijders van 150 – 195 cm dus mama, papa en de kinderen kunnen hem allemaal delen.
Enorm nuttig. Verrassend klein.
De HSD is krachtig, maar toch klein. Daardoor is hij gemakkelijk te hanteren, gemakkelijk te delen, uiterst comfortabel om te rijden en hij kan heel veel bagage vervoeren. Dit alles-in-één compacte ontwerp is bovendien korter dan een normale fiets.

Uitdagende omgevingen en zware lasten zijn niet opgewassen tegen de compromisloze en bekroonde Boost E. Deze compacte en extreem stevige E- utility fiets staat altijd klaar voor het volgende avontuur - dichtbij huis of ver van de bewoonde wereld.
Uitgerust met een krachtige BOSCH midden motor en verkrijgbaar met diverse accessoires.

Deze delivery bike onderscheidt zich met een zeer concurrerende prijs en topkwaliteit onderdelen van fabrikanten als Magura, Shimano en een krachtige middenmotor van Bosch. Deze compacte cargo fiets kan zowel voor- als achteraan voorzien worden van een cargobox om goederen veilig en droog op te transporteren.


De carla cargo is een duurzaam alternatief voor kleine bestelwagens. Deze trailer biedt een geweldig rijplezier en stelt jou in staat om ladingen tot 150 kg snel en milieuvriendelijk doorheen de binnenstad te vervoeren.

Deze trailer kan gecombineerd worden met elke gewone fiets of e-bike. De trailer is uitgerust met een mechanische oplooprem zodoende ben je ook met 150 kg aan lading veilig onderweg.


De Mambo is de populairste stadsfiets van Batavus. Met zijn stoere frame en onderscheidend ontwerp ziet de fiets er niet alleen trendy uit, maar is hij ook heel stevig. Veel bagage? Die neem je heel gemakkelijk mee op deze fiets.

Door de in het frame geïntegreerde pakdrager is deze fiets ook heel geschikt als moederfiets.


Vol gas de file voorbij. De Pace B20 is een high-end speed pedelec voor de echte fietsfanaat. Voorzien van een traploze Enviolo naafversnelling, een onderhoudsarme en lichtgewicht Gates CDX riemaandrijving, krachtige Magura schijfremmen en 27,5" wielen met steekassen en Schwalbe Super Moto-X 62 mm banden voor minder rolweerstand en extra comfort.