Fietsontwerp en branding

Samen met jouw marketing dienst, personaliseren we de fiets op maat. Fietskleur, stickers en samenstelling van de fiets zijn bij onze 'private label' fietsen vrij te kiezen.

Na assemblage worden de fietsen bij jou op het bedrijf geleverd en afgesteld op maat van de medewerkers en we voorzien ook handige gebruikerstips.Een fiets op maat

 


Kies je voor onze private label fiets, dan kan de fiets ‘à la carte’ worden samengesteld. We overlopen met jou de opties en stellen een fiets samen op basis van jouw wensen en noden.

 

Ga je voor één van onze aangeboden A-merken, dan is het nog steeds mogelijk om de fietsen te personaliseren. We toetsen hierbij de mogelijkheden af met de fietsfabrikant. Hou hierbij wel rekening met een iets langere leveringstermijn, ook zal er een minimum volume vooropgesteld worden.Levering op locatie

 


De fietsen worden steeds rijklaar geleverd op jouw bedrijf.  Het transport wordt uitgevoerd door onze eigen medewerkers, zo zijn we zeker dat de fietsen zonder schade bij jou worden geleverd.


We leren elkaar zo ook beter kennen!
Fietskleur en bestickering

 


Reeds vanaf 3 fietsen is het mogelijk om jouw fiets te lakken in een eigen kleur. Onze frames worden steesd voorzien van een duurzame poederlak en vernis.


Wil je een ludieke boodschap op de bedrijfsfietsen voorzien of  jouw producten en diensten extra in de kijker plaatsen, dan is de toevoeging van een promo paneel de juiste keuze.

Tussen het frame krijg je zo aan beide zijden 500 cm2 extra reclame ruimte.Hoe de fiets gebruiken

 


We voorzien steeds de nodige tijd om de fietsen op maat van jouw medewerkers af te stellen en ook de nodige gebruikersinformatie mee te geven. Indien gewenst kunnen ook fietsaccessoires zoals fietstassen voorzien en geïnstalleerd worden.


Kortom we zorgen voor een optimaal comfort.


Stallingen en oplaadpunten

Ook voor fietsenstallingen en oplaadpunten voor e-city bikes en e-cargo bikes kan je bij ons terecht.

 

We zoeken naar de beste oplossing en waar nodig voorzien we maatwerk.


Zelfs de installatie van een heuse DIY bike repair box  behoort tot de mogelijkheden.Mobiel herstel en onderhoudStructureel onderhoud

 


De frequente van het onderhoud wordt in onderling overleg afgestemd (per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks). We voorzien standaard ook jaarlijks een grote poetsbeurt.


Het onderhoud voorzien we steeds bij jou op het bedrijf. De fietsen worden volledig nagekeken en waar nodig bijgeregeld en/of hersteld.Mobiele pechbijstand

 


Optioneel kunnen we  ook een mobiele pechbijstand voorzien. Heeft één van jouw medewekers onderweg fietspech, dan komt er een technieker langs die de fiets ter plaatse tracht te herstellen. Lukt dit niet, dan wordt jouw medewerker en de fiets naar de werkplek gebracht waarna we vervolgens langskomen om de fiets te herstellen.


Voor de mobiele pechbijstand werken we samen met pech- bijstandsorganisaties en fietsverzekeringsmaatschappijen.Mobiele herstellingsdienst

 


Net zoals voor het structurele onderhoud, komen we ook voor fietsherstellingen ter plaatse. We hebben hiertoe een volledig uitgeruste fietsherstelbus.


Bij het afsluiten van de samenwerkingsovereenkomst maken we de nodige afspraken. Optioneel kunnen we op jouw locatie één of meerdere reserve fietsen voorzien. Zodoende is er steeds op een back-up in geval van fietspech.


Kies je voor onze 'private label' fietsen dan kunnen we de fiets altijd  ter plaatste herstellen daar we alle onderdelen steeds in stock hebben.Eigen fietsatelier

 


We beschikken over een eigen fietsatelier waar we de 'private label' fietsen opbouwen alsook alle fietsen rijklaar maken.


Vanaf 2021 verhuizen we naar een nieuwe locatie waar we zullen beschikken over een unieke toonzaal, een fietsziekenhuis met spoeddienst, een ruim magazijn en ruimte om fietsen ook uit te testen.

Smartlock

Optioneel kunnen de bedrijfsfietsen worden uitgerust met een

slim fietsslot, de voordelen:     - verhoogde fietsdiefstalpreventie


     - meerdere gebruikers kunnen dezelfde fiets ontlenen


     - ontlenen én reserveren kan via de app, ook het gebruik

        van een smartcard is mogelijk


     - jouw baliemedewerkers worden ontzorgd

        (gedaan met sleutelkastjes en tijdrovende administratie)