Work by cycle

Smartbikes doet het anders, we hebben onze eigen bedrijfsfietsen ontwikkeld. Ons aanbod: stadsfietsen, elektrische stadsfietsen en reclamefietsen. In 2018 wordt het gamma verder uitgebreid met een eigen transportfiets. Ook voor high speed e-bikes kan je bij smartbikes terecht.
De smartbikes bedrijfsfiets is een compacte, stoere, onderhoudsarme fiets die je naar eigen wensen kan aankleden. Jouw eigen huisstijl, een specifieke kleur, de uitrusting van basic tot high end, het is allemaal mogelijk.

Wil je extra visibiliteit, dan is er de smartbikes ‘reclame’ fiets waarbij je achterop … cm2 advertentie ruimte hebt om jouw bedrijf extra in de picture te plaatsen

Soorten fietsen

City bike

City bike

Technische fiche

Electric bike

Electric bike

Technische fiche

Publicity bike

Publicity bike

Technische fiche

Aangeboden diensten


Kies hiernaast een icoon om meer te weten.

Beheer en management

Het smartbikes beheerplatform is een modern, krachtig software pakket, op maat gemaakt voor alle mogelijke fiets-uitleen-systemen en omvat een brede waaier aan beheermodules voor een correcte en adequate opvolging van elke fietsvloot.
Het smartbikes beheerplatform vormt samen met de smartbikes app het hart van de operationele opvolging van het smartbikes deelfietsensysteem. Het smartbikes beheerplatform wordt ook dagelijks gebruikt voor de opvolging van de bedrijfsfietsen, schoolfietsen,… .

Een pakket op maat

Smartbikes gaat samen met jou op zoek naar de ideale fietsoplossing.
Fietsen worden op maat samengesteld, aangepast aan de noden van elke klant. Huisstijl, kleur, comfort, uitrusting en accessoires worden in nauw overleg ontworpen en samengesteld.
Elke klant kan zelf een volledig pakket samenstellen afgestemd op zijn specifieke wensen.

  • Type fiets & specifieke samenstelling (aankoop of leasing) al dan niet in combinatie met een slim fietsslot
  • Onderhoudscontract
  • Herstelservice & pech onderweg bijstand
  • Diefstalverzekering
  • Fietsenstallingen
  • Fietsaccessoires

Een mobiele gebruikersapplicatie

Via de mobiele applicatie kunnen fietsen eenvoudig en snel ontleend worden.
Gebruikers kunnen zich via de mobiele applicatie registreren, een betaalmethode selecteren, een fiets ontlenen, de gebruikershistoriek raadplegen, fietsenstallingen en de beschikbare fietsen opzoeken.
De mobiele applicatie is bijzonder gebruiksvriendelijk waarbij alle noodzakelijke handelingen geïntegreerd werden in één platform.

Flexibele dienstverlening

Het concept van smartbikes is eenvoudig doch heel flexibel.
Smartbikes heeft een eigen ontwikkeld assortiment van fietstypes, doordat de fietsen in eigen beheer worden opgebouwd kan de klant zelf mee de samenstelling van de fiets bepalen.
Vervolgens kiest de klant bijkomend welke fietsdiensten al dan niet in het pakket worden opgenomen. Voor het fietsonderhoud & herstel kunnen hierbij verschillende formules uitgewerkt worden.

Een correcte prijs

De smartbikes zijn duurzame en onderhoudsarme fietsen.
Doordat de smartbikes in eigen beheer worden ontwikkeld en geassembleerd kunnen we competitieve prijzen aanbieden gekoppeld aan een prima service.
De smartbikes & bijhorende diensten zijn maatwerk, zodoende betaal je steeds voor hetgeen je precies wil.

Vragen?

Het smartbikesteam helpt jou graag op weg.
Stel jouw vraag via het contactformulier waarna het smartbikes team jou spoedig zal antwoorden

Verzekering en bijstand

Een fietsdiefstalverzekering? Een mobiele pechbijstand?
Dat kan, smartbikes werkt samen met VAB, sinds vele jaren een begrip in de mobiele pechbijstand. Zowel een mobiele pechbijstand als een fietsdiefstal – verzekering zijn mogelijk, beide kunnen afzonderlijk of gecombineerd aangeboden worden.
Alle smartbikes worden standaard voorzien van een frameslot met bijhorende insteekketting of een smartlock.

Fietsenstallingen

Het smartbikes-team ontwikkelde eigen fietsenstallingen. Deze kunnen in de eigen huiskleuren aangeleverd worden alsook voorzien worden van een overkapping.
De fietsenstallingen zijn eenvoudig doch stijlvol en kunnen verankerd worden in de vaste grond of vrij geplaatst worden.
Er zijn verschillende modules en uitvoeringen verkrijgbaar en er is zelf een DIY repair module.

Onderhoud en herstel

De fietsonderdelen voor de smartbikes werden op basis van 20 jaar ervaring met veel zorg uitgeselecteerd. De smartbikes zijn onderhoudsarm en duurzaam, doch een structureel onderhoud blijft nodig.
Een onderhoudscontract is maatwerk en wordt op basis van de noden en wensen uitgewerkt. Onderhoud en herstel kan in ons atelier uitgevoerd worden hoewel we de voorkeur geven aan een onderhoud en herstel ter plaatse.

Innovatie

Smartbikes doet het anders, het aanbod voor bedrijven is bijzonder:

Smartbike

Zowel de stadsfiets als de elektrische stadsfiets werden door het smartbikes team zelf ontworpen. Het resultaat compacte onderhoudsvriendelijke fietsen

Stalling

Eigen ontwerp en ontwikkeling van compacte plaats besparende fietsenstallingen, inclusief hoog rendement stallingen en DIY repair stallingen.

Contact