Other bike services

De vzw bycykel ontwikkelde het deel-fietsen-systeem smartbikes in het kader van haar maatschappelijke doelstelling, zijnde het ontwikkelen van verschillende tools (zowel voor overheden en bedrijven) zodoende het fietsgebruik maximaal te faciliteren.
Vzw bycykel biedt in het verlengde van het smartbikes deelfietsensysteem complementaire diensten en producten aan. Hieronder leest u er alles over.

Aangeboden diensten
Kies hiernaast een icoon om meer te weten.

Advies en consultancy

Heb je plannen voor een uitdagend fietsproject en ben je op zoek naar een partner met een verfrissende aanpak, een ruime kennis, innovatieve ideeën? Contacteer ons dan zeker via het onderstaand contactformulier.

Bike software & hardware

Het smartbikes deelfietsensysteem omvat een eigen ontwikkeld beheerplatform/ gebruikersapp en slimme sloten.
Heeft jouw organisatie of bedrijf een eigen fietsvloot maar ben je op zoek naar een efficiënt beheerplatform, contacteer ons voor meer info.

Bike design

De smartbikes fietsen werden in eigen huis ontwikkeld. Vanaf het najaar van 2017 starten we aan de ontwikkeling van de 2e generatie deelfietsen. doelstelling: een nagenoeg onderhoudsvrije fiets, een hip design en maximaal gebruikscomfort.
Je kan een beroep doen op onze ervaring en ideeën bij het ontwikkelen van een eigen fiets voor jouw organisatie of bedrijf.

Fietsinfrastructuur

Ook voor fietsinfrastructuur kan je bij ons terecht. We hebben reeds verschillende vernieuwende concepten uitgewerkt en we willen onze ervaring maximaal inzetten ten behoeve van nieuwe, uitdagende fietsvraagstukken.

Contact