Over ons

Ons team, 3 enthousiaste medewerkers die dag en nacht in de weer zijn met fietsen, onderdelen, contracten, soft- en hardware, die draken bevechten en stormen trotseren zodat onze klanten comfortabel met de smartbikes doorheen de steden kunnen laveren. Toegegeven:  dag en nacht is misschien wat overdreven en die draken en stormen moet je ook niet al te letterlijk nemen, maar in de kern bundelen Jürgen, Astrid, Tycho en Pieter dagdagelijks hun bijzondere kennis en enthousiasme zodat het smartbikes deelfietsensysteem een topper wordt.

Daarnaast werken we nauw samen met enkele vaste logistieke & technische partners zodoende een zo vlot mogelijke dienstverlening te verzekeren.

Onze missie: het aanbieden en ontwikkelen van een uniek, krachtig, betrouwbaar en laagdrempelig all-in deelfietsensysteem.

In partnership with Bycykel

De fiets is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van een nieuwe, stedelijke mobiliteitscultuur. De inzet van nieuwe technologieën zal het fietsgebruik verder stimuleren door een antwoord te bieden op bestaande ongemakken en ergernissen (denk zo aan fietsdiefstal) alsook door het gebruikscomfort te verhogen.  Vzw bycykel werd in 2015 boven het doopvont gehouden en stelt zich tot doel om in de komende jaren verschillende specifieke tools te ontwikkelen zodoende het fietsgebruik maximaal te faciliteren. De ontwikkeling van het smartbikes deelfietsensysteem en bijhorende diensten sluit naadloos aan bij de initiële doelstellingen van de vzw bycykel.